Schooldamtoernooi Utrecht 2023

In oktober organiseerden de Utrechtse damverenigingen Ons Genoegen en UDG-Vriendenkring  in samenwerking met De DenksportDocent het eerste schooldamtoernooi voor basisscholen in Utrecht. Aan dat toernooi deden meer dan 60 kinderen mee. Als
vervolg op dit toernooi organiseren we nu een individueel toernooi. Alle scholen in de nabije omgeving van buurtcentrum De Pijler ontvangen een uitnodiging voor dit toernooi, maar ook kinderen van andere scholen in Utrecht zijn van harte welkom. Het belooft een mooi sportief evenement te worden. Zit je op de basisschool en wil je meedoen aan dit toernooi? Lees dan gauw verder.

Datum en locatie
Het toernooi vindt plaats op woensdag 22 februari van 14.30 uur tot 18.00 uur in Buurtcentrum De Pijler, Bovenpolder 80, 3453 NP Utrecht.

Het toernooi
Het toernooi wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën: welpen (t/m groep 6) en pupillen (groep 7 en 8). In totaal worden er 6 rondes gespeeld en aansluitend volgt de prijsuitreiking. Uiteraard houden we rekening met de op dat moment geldende coronaregels. Meer informatie over het verloop van het toernooi en de spelregels volgt een week voor aanvang van het kampioenschap.

Inschrijving
Ouders / verzorgers kunnen hun kind opgeven door een mail te sturen naar
info@dedenksportdocent.nl met de volgende informatie:

  • Naam van het kind
  • Groep (leeftijd is niet van belang, we kijken naar de groep waar het kind in zit)
  • School

Het inschrijfgeld bedraagt €2,50 per deelnemer. De inschrijftermijn sluit op woensdag 1 februari.

Gratis oefenlessen

In de 3 weken voorafgaand aan het toernooi bieden we op maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur gratis oefenlessen aan in De Pijler. De eerste les is op maandag 6 februari. Wil je een of meerdere keren komen oefenen en alvast wat partijtjes spelen? Stuur dan een mailtje
naar jeugdleider Dirk Bijkerk: dirk.bijkerk@gmail.com

Kijk op Damz om de spelregels te checken en ga naar Dammentor om alvast te oefenen of neem contact op met De DenksportDocent voor lessen bij jou in de klas.